Bij Prometheus Ruitersportvereniging is het ook mogelijk gebruik te maken van pensionstalling. Informatie is verkrijgbaar op de vereniging en via secretaris@prometheusruitersport.nl. Uiteraard nemen we zo snel mogelijk contact op om alle vragen te beantwoorden.

Op dit moment zijn al onze boxen bezet.

Wil je kennis maken met onze vereniging en gezellige, kleinschalige stal? Kom dan gerust eens kijken!

Op onze kleine, gezellige vereniging zijn nu geen boxen te huur, maar zo werkt pensioenstalling bij ons…
De boxhuur varieert van €209,- tm €395,- pm (tarieven & reglementen). Dit is incl hooi en stro, excl. hardvoer. Bij de box heb je een afgesloten zadelkamer, een zadelkast, dekenrek en extra ruimte om je spullen netjes op te kunnen ruimen.

We beschikken over een mooie 20×60 rijbaan met een eb en vloed bodem met verlichting. Er is een paddock aanwezig om je paard lekker los te gooien. Van maandag t/m vrijdag is er losgooiservice tegen kleine vergoeding mogelijk. Er zijn 3 voerbeurten per dag. Tijdens het weideseizoen kan er overdag gebruik worden gemaakt van de weilanden.

Verder is er een spuitplaats met warm en koud water. Er is ook een wasmachine en droger. Er is een schuilstal aanwezig op het terrein met uitloop (deze is momenteel verhuurd). Je eigen dierenarts, hoefsmid en (gediplomeerde) instructeur zijn welkom bij ons.

De xl boxen verhuren we niet aan 2 pony’s of pony & paard in 1 box. Voor hengsten hebben wij geen boxen te huur.